Hill's Pet Food iš rinkos atšaukia ribotą kiekį Katėms skirtų guliašų26.05.2016

IŠ RINKOS ATŠAUKIAMI TAM TIKRI HILL’S PET FOOD PRODUKTAI

Hill’s Pet Nutrition atlieka savanorišką riboto kiekio Hill’s kačių ėdalo guliašų pavidalu pažeistų produktų surinkimą iš rinkos. Anksčiausiai šių produktų galėjote įsigyti Lietuvoje 2016m. vasario mėnesį.

Dėl pašare naudojamų sudedamųjų dalių tiekėjo klaidos, produktuose nustatytas per didelis kiekis geležies. Geležis yra būtina maistinė medžiaga kačių dietoje, tačiau per didelis šios medžiagos kiekis gali sukelti virškinimo sutrikimus (įskaitant viduriavimą bei vėmimą).

Ši įvykusi klaida paveikė tik tam tikrus Lietuvoje platinamus produktus su specifine produkto galiojimo data, kuri yra apibrėžta žemiau. Jokie kiti Hill’s produktai, ar kitos galiojimo datos žemiau nurodyti produktai nėra pažeisti bei yra saugūs vartoti.

Jei įsigijote pažeistus produktus, nešerkite juo savo augintinio.

Taip pat, jei įsigijote produktų, kurie yra nurodyti žemiau bei būtent su tokia galiojimo data, prašome pristatyti šiuos produktus į jų įsigijimo vietą bei pateikę įsigijimo dokumentą atgausite visus už produktą(-us) sumokėtus pinigus. Atšaukiami produktai iš prekybos vietų buvo pašalinti, todėl tai, kuo šiuo metu yra prekiaujama, yra visiškai saugūs vartoti. Jei prekybos vietose nerandate Jūsų naudojamo produkto, personalas Jums suteiks informaciją apie tinkamas alternatyvas, arba galite susisiekti info@hillspet.lt, telefonu 8 800 50505.

Hill’s skiria ypatingą dėmesį pašarų kokybei bei jų vartojimo saugumui užtikrinti. Nuoširdžiai apgailestaujame dėl šios situacijos bei galime Jus užtikrinti, kad aktyviai dirbame su tiekėjais, kad galėtume užtikrinti dar aukštesnį saugumo bei kokybės lygį bei pašalintume bet kokią galimybę nutikti panašioms klaidoms.

Produkto pavadinimas Geriausia iki data SKU# Produkto išvaizda
Science Plan Feline Young Adult Sterilised Cat MultiPack (With Chicken, Salmon, Trout & Turkey) 06.2017 & 10.2017 3766V

Geriausia iki data: ant guliašų pakuotės galinėje dalyje, ant dėžutės - apačioje.

Didelėmis raidėmis užrašytas SKU kodas bei šalia "Geriausia iki data".

UAB "Magnum Veterinarija"

Buveinės adresas
Martinavos g. 8, Martinavos k. LT-54475 Kauno r.

Žiūrėti žemėlapį

Kontaktinė informacija

Įmonės tel.: +370 688 96944

info@magnumvet.lt

Magnum